Teknologin bakom Enertor®

Vi har tillbringat 20 år för att göra våra sulor perfekta, för att hjälpa dig att hålla dig skade- och smärtfri. Enertor® sulor är framtagna och designade av ledande podiatriker och vår design; ger det mest avancerade skyddet mot många stötrelaterade skador. De unika designfunktionerna bidrar till att förbättra justeringen av nedre extremiteter, vilket minskar Tibia- och Femur-rotation och den stress detta kan ge dina leder. Pelotten hjälper kroppens naturliga stötdämpning och ger stöd, oavsett hålfotens storlek. Detta, tillsammans med den patenterade D3O-stötdämpningstekniken, innebär att Enertor® sulor ger en verkligt unik skyddande sula, så du kan hålla dig skadefri och prestera på topp.

Teknologiskt genombrott

En fantastisk suldesign är dock inte tillräckligt, det krävs också avancerade material för att balansera ett brett spektrum av faktorer, inklusive:

  • Stötdämpning
  • Energiåteranvändning
  • Flexibilitet
  • Komfort
  • Hållbarhet

Vi arbetar ständigt med några av världens ledande materialforskare för att skapa bästa möjliga material för våra sulor.

D3O® är ett patenterat smart material som dämpar foten när den rör sig långsamt, men vid inverkan låser molekylerna sig för att absorbera och sprida energi innan de direkt återvänder till sitt flexibla tillstånd. Materialet är särskilt effektivt för att reducera chocken som uppstår genom att gå på hårda ytor eller vid löpning. 

De kliniska fördelarna har självständigt bevisats av ett antal ledande organ, inklusive Creative Medical, British Army & Melbourne University Research och SATRA.

Läs om testen med den Brittiska armén & Melbourne University här


Det här materialet gav oss möjlighet att designa en revolutionerande sula som gynnar alla- från elitidrottare till glada motionärer.  

Stötdämpningen på 44%

D3O är den mest avancerade teknologin som finns när det kommer till stötdämpning. Sulorna ger 44% bättre stötdämpning än standardsulor och hjälper en skadad fot att bli frisk och en frisk fot att hålla sig skadefri.

Energiåteranvändning

Återanvänd 36% av energien i dina steg framåt och minska risken för skador i foten och benen.