usain bolt

Usain bolt

Usain Bolt började arbeta med oss inför OS i Rio 2016. Hans mål vara att hålla sig skadefri samtidigt som han gick igenom en av de tuffaste träningsperioderna ur sitt liv. Vi gav honom våra senaste sulor och han gillade dem så mycket att han gick med på att bli vår varumärkesambassadör.

 Vi är stolta över att ha det stödet från en världskänd idrottsikon.

Usain trodde på vårt övergripande mission – att hjälpa människor att förbli skadefria och prestera sitt bästa – så mycket att han nu också är aktieägare i verksamheten.

Brittiska armén

Brittiska armén

Genom åren har vi alltid fokuserat på att leverera konkreta resultat till våra kunder, även i de svåraste omständigheterna. Vi har arbetat med militären runt om i världen och framförallt gjort en flerårig studie med brittiska väpnade styrkor för att bevisa de fördelar som våra sulor kan ge – Resultaten var fantastiska!

Studien visade att där våra sulor användes minskade skadorna på nedre extremiteter med otroliga 66%. Studien har publicerats i American Journal of Sports Medicine.

 Vi fortsätter att arbeta nära militären och våra innersulor är nu de enda stötabsorberande innersulorna som används av brittiska väpnade styrkor, inklusive Royal Marines och SAS. 

hamilton tiger cats

Hamilton tiger cats

CFL-laget Hamilton Tiger Cats med över 100 spelare testade alla Enertor® sulor inför 2017 säsongen. Skadorna sjönk med 30% jämfört med föregående år och 28% lägre än 5 år i genomsnitt, vilket flyttar Hamilton från att vara det värsta laget, till det 4: e bästa Största minskningen i plantarfasciit och skador på benen på benen Head Trainer & Medic tillskrivs detta främst användningen av Enertor® sulor

T.M.Lewin

T.M.Lewin

T.M.Lewin har nu knappt 100 butiker i Storbritannien, med nya butiker som öppnar i länder över resten av världen, inklusive Europa, Singapore och Australien.

Runacademy

Runacademy

Runacademy har löpargrupper i hela Sverige samt erbjuder löpträning online med träningsprogram och video som gör att de är tillgängliga helt på dina villkor. Alla är välkomna att vara med oavsett löparnivå. Löpargrupperna finns på över 50 orter i hela Sverige – från Kiruna i norr till Malmö i söder.